کتابهای چاپ شده
پیمایش های جامعه نگر یکی از راه های به دست آوردن اطلاعات درباره وقوع آسیب ها و مرگ ها است. ضمناً در بعضی شرایط، این پیمایش ها وسیله ای برای جمع آوری اطلاعات پایه ی جمعیت و اطلاعات مرگ فراهم می کنند که در غیر اینصورت قابل دستیابی نخواهند بود.
هدف از تدوین این دستورالعمل تنظیم راهنماهایی است که با استفاده از آن ها بتوان پیمایش های جامعه نگر را با هدف جمع آوری اطلاعات درباره شیوع آسیب در جامعه طراحی کرد. در این دستورالعمل، کانئون عمده توجه بر اجرای پیمایش هایی در جامعه است که در سطحی محلی و نه ملی انجام شده باشند و طراحی آن با توجه عمده به تنظیمات انجام شده در مناطقط است که اطلاعات رایج سلامت در آن ها ناکامل است و یا اطلاعات مخرج جمعیت در دسترس نیست.
این راهنما خواننده را طی مراحل طراحی و ادغام پیمایشی جامعه نگر، درباره آسیب راهنمایی می کند و متدولوژی ای استاندارد شده برای جمع آوری سیستماتیک اطلاعات درباره آسیب و شرایط اطراف حادثه که به آسیب منجر شده است، ارائه می دهد.

راهنمای انجام پیمایشهای اجتماعی
نارسایی مزمن کلیوی، یکی از بیماری های شایع است که سالانه تعداد زیادی از افراد جامعه را مبتلا می کند. بسیاری از بیماری های مزمن و شایع مانند دیابت و فشارخون بالا، در صورتی که به طور مناسب درمان نشوند، منجر به نارسایی کلیه ها می شوند.
مجموعه حاضر در نظر دارد، با بیانی ساده به معرفی این بیماری و علائم آن بپردازد و راه های درمان و مراقبت از بیماران مبتلا به این بیماری را در اختیار خوانندگان خود قرار دهد.
این کتاب در سه فصل، شناخت بیماری، مراقبت و درمان و دیالیز و زندگی تدوین شده است. همچنین به پیوست این کتاب نرم افزار آموزشی آن نیز ارائه می گردد.

شناخت دیالیز
امروزه ایمنی و پیشگیری از وقوع حوادث و سوانح از جمله مقولاتی است که نیازمند اندیشه و تأمل بیشتر، طراحی بهتر و برنامه ریزی دقیق تر است؛
از آن جا که حوادث علل پیچیده و چندگانه ای دارند و به شکل وسیع همه شهروندان را درگیر می کنند، برای پیشگیری از آن ها لازم است بین سازمان های مختلف شهری، هماهنگی همه جانبه برقرار شود تا هر یک بر اساس وظایف و مسئولیت های خود بتوانند به این امر بپردازند.
این مجموعه در 7 جلد تحت عنوان اصول و مبانی، بررسی آسیب ها، مروری بر آسیب های کودکان، ارتباطات، توانمندسازی، برنامه ریزی عملیاتی و عضویت و تداوم آن، تهیه و تدوین شده است و در سال 1388 توسط موسسه سلامت پژوهان نیکان و با همکاری موسسه بین المللی پروفسور سمیعی، شورای سیاست گذاری جامعه ایمن شهر تهران، شرکت شهر سالم و شهرداری تهران به چاپ رسیده است.

راهنمای جامعه ایمن
به دلیل رشد چشم گیر دانش و فن آوری در طی سالیان اخیر، دانش پژوهان، پژوهشگران و سیاست گذاران با حجم وسیعی از اطلاعات مواجه هستند. شرط اصلی استفاده بهینه از این انبوه اطلاعات، جمع آوری درست، دسته بندی مناسب و ذخیره سازی صحیح این اطلاعات است. کتاب راهنماي استفاده از نرمافزارEndNote X1، كتابي است که مخاطب آن را دانش پژوهان، دانشجویان و پژوهشگرانی تشکیل می دهند که به منظور اجرای برنامه های تحقیقاتی و پژوهشی خود و به نگارش دراوردن نتایج این طرح ها، به ابزاری برای جمع بندی اطلاهات و منابع خود نیاز دارند. این کتاب روش استفاده از نرمافزارEndNote X1 را می آموزد و مخاطب را با اصول پایه ی کار آشنا می سازد. این کتاب در شش بخش تدوین شده است و مخاطب با ویژگی های اولیه نرم افزار، تنظیمات آن، وارد کردن منابع و جستجوی یک پایگاه اطلاعاتی آنلاین، ایمپورت اطلاعات منبع به نرم افزار، جستجوی یک کتابخانه EndNote و پیش نمایش کتاب شناسی و سرانجام استفاده از نرم افزار EndNote در نگارش مقاله در محیط Microsoft Word آشنا می شود.
زندگی خوب به معنای برخوردای شهروندان تهرانی از بالاترین حد استانداردهای منطقی و قابل حصول یک زندگی سالم کیفی با نشاط و متعالی فارغ از هر تبعیض و قضاوتی حق مسلم هر یک از شهروندان تهرانی است.
کیفیت زندگی هر شهروند تهرانی آمیزه ای است از رضایتمندی او از کارایی خود و ارتباطات فعال و غیر فعالی که با محیط زندگی در محله و شهرش دارد. کیفیت زندگی این توانایی را به فرد می دهد تا از فرصت های واقعی خود استفاده کرده و از پتانسیل بیولوژیکی خود بهره ببرد.
این مجموعه با هدف توانمندسازی شهروندان و محلات شهر تهران در دو فصل "ارتقای کیفیت مشارکت شهروندان" و "راهنمای توانمندسازی شهروندان و محلات شهر مبتنی بر رویکردهای مشارکتی" سعی دارد به بررسی مفهوم مشارکت، سلامت و ارتقای سلامت و رابطه مشارکت شهروندان با مفاهیم و شرایط موثر در آن بپردازد. همچنین مباحثی چون سنجش تأثیر رویکردهای مشارکتی در ارتقای سلامت و رابطه شیوه زندگی سالم و مراقبت از سلامت خود با موضوع مشارکت بررسی و بیان می شود.
یکی از مهمترین نواقص کنونی کشور ما عدم تشخیص مشکلات و ناتوانی در یافتن راه حل مناسب برای آن هاست. بهترین راه رفع این نقص، استوار ساختن تصمیمات سازمان ها، نهادها و موسسات بر پایه تحقیق می باشد.
زمانی تحقیقات به پیشرفت و توسعه یک کشور کمک می نماید که بر پایه اصول صحیح روش تحقیق استوار گردد، تا بتوان با روش های صحیح تحقیقاتی به مشکلات موجود در جامعه و سیستم ها پی برد و به راه حل منطقی جهت رفع آن دست یافت. بنابراین آشنایی دقیق و عمیق با علم روش تحقیق برای عموم و به خصوص قشر تحصیلکرده کشور بسیار لازم می باشد.
این مجموعه به بیان اصول پایه روش تحقیق در علوم پزشکی پرداخته است تا خوانندگان با مبانی اولیه تحقیق در علوم پژشکی آشنا شوند.
این کتاب در 10 فصل به مرور این اصول پرداخته است. فصل های کتاب عبارتند از:
کلیات تحقیق در علوم پزشکی
بررسی متون و بیان مسئله
انواع مطالعات اپیدمیولوژیک
اهداف، فرضیات، سوالات و متغیرها
نمونه گیری و محاسبه حجم نمونه
روش های جمع آوری داده ها
اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی
خطاهای سنجش و رویکرد آن ها در روش تحقیق
مدیریت پروژه های تحقیقاتی
تجزیه و تحلیل اطلاعات
نحوه نگارش مقاله در علوم پزشکی